Meld je aan voor een vakantiebaan en maak kans op Duinrell prijzen

Bezorgers willen natuurlijk ook wel eens op vakantie. Dus dit is je kans! Grijp 'm met beide handen aan en neem tijdelijk een folderwijk over van een bezorger bij jou uit de buurt. Gewoon een week of een paar weken geld verdienen, in een paar uurtjes per week. Je houdt dus genoeg tijd over voor andere dingen die je wilt doen!

Meld je direct aan via de button rechts. Dan kijken wij of we een vakantiebaan voor je hebben bij jou in de buurt. Je kunt je natuurlijk ook meteen aanmelden voor een vaste eigen wijk.

Hoe maak ik kans op Duinrell prijzen?

Als je je vóór 11 juli aanmeldt, maak je kans op twee toegangskaarten voor Attractiepark Duinrell. Bovendien maak je nog eens kans op een verblijf in een Duingalow.

Actievoorwaarden winnen toegangskaarten Attractiepark Duinrell en kans maken op verblijf Duingalow

  • Je meldt je vóór 31 juli 2016 aan als vakantiebezorger
  • Je bent nog bezorger op het moment dat de winnaars bekend worden gemaakt
  • Je maakt kans op twee gratis toegangskaarten p.p. voor Attractiepark Duinrell in Wassenaar. Bovendien maak je kans op een kort verblijf in een Duinrell Duingalow.
  • De toegangskaarten zijn geldig t/m 30 oktober 2016 (m.u.v. 24 en 25 september).
  • De Duingalow is geldig t/m 30 oktober 2016 (m.u.v. 24 en 25 september, schoolvakanties en feestdagen).
  • De winnaars voor de gratis toegangskaarten worden vanaf week 21 t/m week 30 wekelijks bekendgemaakt op Mijn Spotta en de Social Media van Spotta.
  • De winnaar van een verblijf in een Duingalow wordt in week 30 bekendgemaakt op Mijn Spotta en de Social Media van Spotta.
  • De prijzen kunnen niet worden ingewisseld voor geld.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties/kortingen/e-tickets.
  • Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Hoeveel krijg je betaald als vakantiebezorger?

Als je bezorgt bij Spotta en je bent jonger dan 18 jaar, dan verdien je per uur meer dan wanneer je in de supermarkt zou werken. Een bezorger die 2 uur folders bezorgt, verdient tot circa 7,50 euro. Een prima vakantiebaan.

Bij je aanstelling hoor je wat jouw wijk je per week ongeveer oplevert. Het precieze bedrag staat elke week op jouw persoonlijke internetpagina: Mijn Spotta.

Twee keer per maand uitbetaald

Bij Spotta hoef je niet lang op je geld te wachten, ook niet als je alleen een vakantiebaan bij ons hebt. Gemiddeld twee keer per maand krijg je je verdiende bezorgvergoeding op je bankrekening gestort.